Saturday, April 17, 2010

Sambungan cerita hulu selangor2

nie masjid tempak kami rehat2 kan badan,aku dapai jer mmg ramai gila,penuh madjid seluruh negeri dah sampai dah.masa nie jam 3pg ramai yg baru sampai tak putus2 org aku nak tidur pun tak dapat.nie pun tengah ietih gile nie,tapi aku upload kan gambar juga utk tatapan rakyat malaysia
aku rasa biar lah gambar jadi bicara yer..lain kali aku sambung cita lg yer. penat gila nanti aku up load gambar lg yer banyak nie. lg pun aku kat cc nie bising sgt gan budak2 main game

3 comments:

aljo said...

Tak ramai sgt tu. Perarakan BN lagi ramai. Dengar kata samapi mencecah 100 ribu org.

sunsnake@budakbalun said...

hahaha!! welcome2!!

sorry tadi tak sempat nak buat pertemuan bloggers selaku tuan rumah..

bila nak mai lagi?

ncmilan said...

Ramai jugak ye. Patutlah tengok muka muhyiddin pucat semacam je. Tambahan pulak orang UMNO dan MIC jadi calon bebas. Apapun, sy jangkakan BN tetap menang sebab ari tu PKR menang tipis je. Stakat pengundi hantu dan undi pos boleh cover undi yang tak cukup. Apa kata empunya blog?