Sunday, September 27, 2009

Tempat Tinggal Polis Dah Siap di Bagan Pinang.Berape Kos nya!!! Kroni sapa yang dapat???



Baru jap tadi gi pekan port dickson nak ambil gambar tempat tinggal polis.boleh tahan besarnya,time ambil gambar ada lak sorang polis nie jerit kat den,hoii ko nak amik gambar buat apa!!ko dari paper mane!!!!

Den pun apo laieenaik kate cabut lah,malas nak kecoh2.den tak puas hati nak ambik dekat polis ramai lak,jadi den kowtim gan tokey kedai barang mainan dio mie pulak sokong kuat dap,cino nie pun bising2, apa lah bn nie,olang mahu gundi bkan mahu gaduh2 bt apa mahu buang duit banyak2 buat ini macam

Pegi tidur dewan olang lamai lagi bagus lah!!menceceh mulut cino2,dio cito org2 kat pekan port dickson cito tempat tinggal polis nie kos nya 1juta mak aiii botol ko2?tak mana dia dapat cito xtahu lah den.jadi dio beri naik kedai dia tingkat2 utk amik gambar.baru lah senang amik so terima kasih utk abg itu,

Nak amik gambar dia msukan dalam blog takut lak dia.masa time nak blik round pekan port dickson,ternampak ramai org kat opis jabatan penerangan?eikk hari nie hari ahad nape lak org ramai dah macam markas umno!

nantikan gambarnya dan ado cito pasal tempat tu !!

6 comments:

Kalambong said...

Ade something I need to show you --- Lim Guan Eng is predicting that umno will win !!

Link is at http://www.themalaysianinsider.com.my/index.php/malaysia/38725-guan-eng-umno-will-win-with-isa

Methinks Lim Guan Eng is thinking of joining be end

What's your opinion?

paeh said...

assalamualaikum...
saye ni blogger muda yg baru...
kalau boleh, senaraikanlah blog saye dlm senarai pautan blog saudara supaya blog saya lebih komersal......
saya tidak memaksa...
takbirr...
salam reformasi..
salam perjuangan...
salam pakatan...

demokrasi93.blogspot.com

Anonymous said...

Wah Cepat nya kerja BN. Kalau masaalah rakyat dapat diselesai secepat ini, kan rakyat tak perlu susah paya lawan BN.

Anonymous said...

Syabas Baganutama,
Saya akan mengikuti blog ini dan masukan kedalam senarai blog favorite saya.

Syabas dan terima kasih. Bagunkan lah mereka yang masih tidur lena.

Salaam, Admiral Tojo

Anonymous said...

Lim Gian Eng is using negative phycology lah. Many Umno & Mahathir do not support that former MB. So by saying this hoping guy will be confident and not work harder. Another possibility is the Army voters since they must write their service number on the slip. Scared BN will check and knows who voted for PAS and will punish Army people.
LimKitSiang will whack LGE die if LGE cross over to BN. Totally not possible.

Anonymous said...

btul ke lge cam tu